Club Leo Constanta Gaudium

Adresa:

Constanta

Site web:

Social:

Descriere

LEO CONSTANTA GAUDIUM este noul club de voluntariat in cadrul căruia tinerii cu vârste cuprinse între 12 si 18 ani iși pot aduce contribuția în mod individual și colectiv la bunăstarea comunității locale.Membrii LEO sunt uniți prin prietenie,colegialitate și înțelegere reciprocă.
LEO Club este unul dintre programele oficiale ale Lions Clubs International – leaderul mondial al organizațiilor de voluntariat, membrii Lions fiind mentorii noștri.
LEO este acronimul pentru Leadership, Experience, Opportunity și iși propune să promoveze tinerii lideri.Eforturile noastre sunt canalizate atât pentru dezvoltarea personala cat și pentru comunicare și cooperare in sprijinul comunității noastre.
A fi unul dintre noi inseamna a avea conștiinta valorii de sine și a te implica, având astfel ocazia de a-ți pune calitățile in favoarea bunăstării comunității.
Suntem deja implicati și urmeaza să dezvoltam acțiuni și proiecte de voluntariat in diverse domenii și zone de interes, implicandu-ne in: promovarea și sprijiinirea educației,sprijin pentru copiii aflați în dificultate,proiecte de conștientizare,proiecte de ecologizare si protecția mediului,promovarea tinerelor talente,sprijinirea performanței
si multe altele!

Share to

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nici un vot pana acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Detalii personale
Acceptarea condiţiilor siteu-lui şi acord preluare date cu caracter personal.
La ce doriţi să vă abonaţi ?