CraftStore Art & Hobby

Adresa:

Constanta, Str. Ilarie Voronca Nr. 6B

Telefon:

Email:

Social:

Descriere

CraftStore este furnizor de material si produse pentru arta, craft & hobby. La noi veti gasi o gama variata de produse de la vopseluri acrilice, adezivi, lacuri, paste de relief, accesorii de picura pana la obiecte din lemn, mdf, poliester, mucava ce pot fi decorate prin diferite tehnici de creatie precum: pictura, modelaj, decoupage, margelit, origami, quilling, grafica, floristica, impaslire si multe altele.

Organizam constant ateliere de creatie pentru adulti si copii pe diferite tehnici de: picture, decoupage, picture one stroke, picture pe apa – EBRU, impaslire, origami, mixed media, modelaj, etc.

Suntem importatori directi ai marcii Cadence ce produce o gama larga de produse: vopseluri acrilice, vopseluri pentru textile, vopseluri pentru sticla, vopsea pe baza de apa, lacuri de protectie, adezivi pentru tehnica servetelului, adezivi pentru decoupage, paste de relief, vopseluri pentru antichizare, hartie de orez, sabloane si pensule.
Cautam permanet sa aducem material si produse noi care sa va ajute in realizarea si a celor mai inovative proiecte de arta, craft & hobby.
Sustinem creativitatea si inovatia! Inspira-te Alege, Creeaza

Cu drag,
Echipa CraftStore

Share to

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Nici un vot pana acum!

O Recenzie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Detalii personale
Acceptarea condiţiilor siteu-lui şi acord preluare date cu caracter personal.
La ce doriţi să vă abonaţi ?