AMFITEATRU CULTURAL

Data evenimentului:

25 iulie 2020

Intervalul evenimentului:

25 iulie 2020 - 30 august 2020

Ora evenimentului:

19:00

Locatia evenimentului:

in statiunea Mamaia, zona Perla

TEATRUL PENTRU COPII ȘI TINERET „CĂLUȚUL DE MARE” din Constanța vă așteaptă, în fiecare SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ, ORA 19.00, în perioada 25 iulie-30 august 2020, la „AMFITEATRU CULTURAL”, spectacole din repertoriul curent al Teatrului „Căluțul de mare”, ce vor fi susținute în MAMAIA, ZONA PERLA, în strânsă colaborare cu CONSILIUL JUDEȚEAN CONSTANȚA, autoritate a administrației publice locale din România, ce subvenționează și continuă să susțină teatrul de păpuși de la mare, totul în beneficiul publicului spectator de toate vârstele, acordând în același timp, o atenție deosebită micuților spectatori constănțeni dar și turiștilor de pe litoral, astfel încât ei să rămână în permanent contact cu reprezentația teatrală profesionistă, pe scena pusă la dispoziția teatrului de păpuși constănțean prin amabilitatea PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI CONSTANȚA .

Spectacolele Teatrului „Căluțul de mare”, ce se vor juca pe scena din Zona Perla, Mamaia vor fi susținute, în condiții de maximă siguranță, in conformitate cu noile reglementări privind activitățile educative, culturale și artistice și a măsurilor luate la nivel național pentru asigurarea condițiilor de siguranță sanitară a acestor activități în contextul pandemiei de Sars-Covid-19 și Ordinul 2941/ 19.06.2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus Sars-Cov-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii și publicat în Monitorul Oficial nr. 531/ 19 iunie 2020.

Astfel, SÂMBĂTĂ, 25 IULIE 2020, ORA 19.00, îi așteptăm pe micuți alături de părinți sau bunici la „CAPRA CU TREI IEZI, după Ion Creangă, un spectacol recomandat 3+, cu o durată de 55 minute, regia fiind semnată de Gabriel Apostol, pe un scenariu de Cristian Pepino, scenografia Daniela Drăgulescu, iar muzica aparține lui Dan Bălan.

In distribuție: Daniel Minciună, Claudia Brădescu, Daniela Vlad, Rovena Paraschivoi, Arina Cojocaru, Ion Ciolan.

DUMINICĂ, 26 IULIE 2020, ORA 19.00, micuții sunt invitați tot la o poveste aparținând marelui scriitor român Ion Creangă, „FATA BABEI ȘI FATA MOȘNEAGULUI”, spectacol recomandat tot 3+, cu o durată de 55 minute, regia și scenariul purtând semnătura lui Daniel Stanciu, scenografia Delia Cornelia Ioaniu iar muzica fiind scrisă de Dan Bălan.

In distribuție: Rovena Paraschivoi/ Daniel Minciună, Ion Ciolan/ Clara Ghiuvelechian, Claudia Brădescu/Tiberiu Roșu, Daniela Vlad, Grațian Prisacariu

MENȚIONĂM CĂ ACCESUL LA SPECTACOLE ESTE GRATUIT, ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE ȘI RESPECTÂND TOATE NORMELE DE SIGURANȚĂ SANITARĂ PENTRU PUBLICUL SPECTATOR ȘI PERSONALUL ARTISTIC!
PERSOANELE CARE REFUZĂ SĂ LE FIE VERIFICATĂ TEMPERATURA NU VOR AVEA ACCES ÎN LOCAȚIE!

REZERVAREA LOCURILOR SE POATE FACE LA NUMĂRUL DE TELEFON
0765 236319 DE LUNI PÂNĂ VINERI INTRE ORELE 09.00-15.00, ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE! CINE NU SE PREZINTĂ PÂNĂ LA ORA 18.30, CONFORM REZERVĂRII TELEFONICE, ACEASTA ÎȘI PIERDE VALABILITATEA!

MENȚIONĂM CĂ REZERVĂRILE SE POT FACE EXCLUSIV PENTRU SPECTACOLELE DIN SĂPTĂMÂNA ÎN CURS!

SE INTERZICE CONSUMUL DE MÂNCARE ȘI BĂUTURĂ, ÎN AFARĂ DE RECIPIENTE INDIVIDUALE, CU CAPAC (se interzice folosirea paielor de unică folosință) IAR MÂNCAREA TREBUIE SĂ FIE AMBALATĂ INDIVIDUAL, SIGILATĂ, CONFORM NORMELOR ÎN VIGOARE!

PENTRU EVITAREA AGLOMERAȚIEI ȘI PENTRU A PĂSTRA DISTANȚAREA FIZICĂ, VĂ RUGĂM SĂ VĂ PREZENTAȚI CU CEL PUȚIN 30 MINUTE ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI.

DRAGI MICUȚI, VĂ ȘTEPTĂM SĂ PETRECEM SERILE DE WEEKEND PE ARIPILE COPILĂRIEI ȘI SĂ PĂTRUNDEM ÎMPREUNĂ ÎN LUMEA MAGICĂ A TEATRULUI DE PĂPUȘI DE LA MARE!

NOTĂ:
VĂ AMINTIM SĂ CONSULTAȚI SITE-ul ȘI FACEBOOK-ul INSTITUȚIEI PERMANENT( www.teatruldelamare.ro/ Facebook Teatrul „Căluțul de mare”), DEOARECE DACĂ VREMEA ESTE NEFAVORABILĂ, SPECTACOLELE VOR FI REPROGRAMATE!

Teatrul Căluțul de mare

Share to

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nici un vot pana acum!

Detalii personale
Acceptarea condiţiilor siteu-lui şi acord preluare date cu caracter personal.
La ce doriţi să vă abonaţi ?