AVE MARIA – un eveniment unic pe malul Mării Negre susținut de Corul Madrigal și Marius Manole

Data evenimentului:

15 august 2022

Intervalul evenimentului:

15 august 2022 - 16 august 2022

Ora evenimentului:

21:00

Locatia evenimentului:

faleza Cazinoului din Constanța (zona grupului statuar Mihai Eminescu)

Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța și Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” invită publicul constănțean și turiștii de pe litoralul Mării Negre la seria de Spectacole Extraordinare „Ave Maria”, organizate pe 15 și 16 august 2022, de la ora 21:00, pe faleza Cazinoului din Constanța (zona grupului statuar Mihai Eminescu).

Accesul spectatorilor la concerte este gratuit, dar se va face exclusiv prin rezervarea online a biletelor pe platforma Bilete.ro la https://s9.ro/1nwg .
Biletele vor fi disponibile începând cu data de 8 august, ora 08:00 și vor putea fi rezervate conform regulamentului afișat pe platformă.

Dirijorul principal al Corului Madrigal, Anna Ungureanu a selectat un repertoriu care îmbracă sonor acest moment atât de important pentru spiritualitatea românească – Adormirea Maicii Domnului. Din distribuția spectacolului face parte și actorul Marius Manole, care va completa programul „Ave Maria” cu interpretarea unei colecții emoționante de psalmi. Evenimentul va fi întregit de vocile copiilor din corurile Cantus Mundi din Constanța, precum și de o scenografie spectaculoasă și un design de lumini ce vor pune în valoare celebra faleză a Cazinoului constănțean. Regia spectacolului „Ave Maria” este semnată de Emil Pantelimon, iar conducerea muzicală aparține Annei Ungureanu. Design-ul de lumini este coordonat de Alin Popa, video mapping-ul de Dorin Popovici, iar sunetul de Gabriel Scîrlet.

Detalii: http://www.primaria-constanta.ro:7999/…/detalii-stire…

Share to

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nici un vot pana acum!

Detalii personale
Acceptarea condiţiilor siteu-lui şi acord preluare date cu caracter personal.
La ce doriţi să vă abonaţi ?