Festivalul Internaţional de Teatru Independent de la Constanţa Blue Theatre FITIC 2022

Data evenimentului:

3 septembrie 2022

Ora evenimentului:

21:30

Locatia evenimentului:

pe Bulevardul Tomis, în zona Prefectură

Celebra trupă de teatru de stradă Compagnie des Quidams, cu o vastă experienţă, de peste două decenii, în acest domeniu complex al artei spectacolului vine în România, la Constanţa, la Festivalul Internaţional de Teatru Independent de la Constanţa Blue Theatre FITIC 2022.
Spectacolul lor, „FierS a Cheval”, unul dintre cele mai aplaudate şi apreciate de milioane de spectatori din întreaga lume, poate fi admirat sâmbătă, 3 septembrie 2022, de la ora 21.30, pe Bulevardul Tomis, în zona Prefectură.
Intrarea este liberă!
„FierS a Cheval”, o performanţă spectaculoasă!
„La început, sosesc personaje curioase, prețioase și excentrice. Ele rătăcesc, ne întâlnesc pe noi, publicul și, dintr-o dată, lumea noastră se transformă într-o lume a miracolelor: caii de culoarea fildeșului, impunători, ușori și strălucitori ne poartă departe, într-o cavalcadă magică, sclipitoare și muzicală.
Un bărbat cu o voce tandră, atât povestitor, cât și jucător, li se alătură și îi conduce într-o serie de tablouri coregrafiate. Un vals, un tango, o furtună, un carusel, un joc… Imaginile spectacolului trezesc emoție, libertate și surpriză cu ajutorul mișcărilor, dansurilor și energiei, însoțite de muzică uneori blândă, uneori dinamică şi însufleţită. Apoi visul se termină, caii fantastici pleacă, redevenind personajele ciudate ale începutului, fericiți că au putut, timp de… o poveste, să ne facă să le/ (şi poate chiar să) ne descoperim alter ego-urile mitologice”.

FITIC-Festivalul International de Teatru Independent – Constanta

Share to

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nici un vot pana acum!

Detalii personale
Acceptarea condiţiilor siteu-lui şi acord preluare date cu caracter personal.
La ce doriţi să vă abonaţi ?