JazzUP Sea Festival

Data evenimentului:

28 august 2020

Intervalul evenimentului:

28 august 2020 - 29 august 2020

Ora evenimentului:

19:00

Locatia evenimentului:

Piațeta Falezei Cazinoului

În perioada 28-29 august, pasionații de jazz sunt invitați la JazzUP Sea Festival. Concertele se vor desfășura în Piațeta Falezei Cazinoului, începând cu ora 19:00. Berti Barbera (voce și percuție), Johnny Bica (pian), Viorica Pintile (voce) și Adrian Flautistu (contrabas) vor interpreta melodii de jazz atât din repertoriul propriu cât și piese clasice ale jazz-ului internațional.

Evenimentul, organizat de Asociația CultArt cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, se va desfășura cu toate măsurile speciale de siguranță impuse de noul coronavirus SARS-CoV-2.

Intrarea este liberă, iar locurile sunt limitate și se rezervă la adresa rezervari@jazzup.ro sau la numărul de telefon 0768.300.600. Intrarea în perimetrul concertelor se face de la ora 18:00, iar concertele încep la ora 19:00.

Concertul de vineri, 28 august, ora 19:00 prezintă un duet atipic. Când Berti Barbera (voce și percuție) și talentantul pianist Johnny Bica se întâlnesc, publicul primește dimensiunea reală a muzicii actuale, prin umor și virtuozitate, prin note și ritm, așa cum se întâmplă în lumea celor buni. Accentul principal este pus pe libertatea de a recompune, de a explora intuitiv un mediu definit, care poate fi oricând completat cu tușeuri personale.

Sâmbătă, 29 august, ora 19:00, JazzUP Sea Festival invită publicul doritor la cel de-al doilea concert, unul cu standarde de jazz și adieri de bossa nova, care să sublinieze atmosfera estivală a ultimul weekend din această vară atipică, dar memorabilă. Trio-ul Viorica Pintilie – voce, Adrian Flautistu – contrabas electric și Johnny Bica – pian propun un repertoriu cu cele mai frumoase piese de jazz și accente blânde de bossa nova, gândite ca un pansament pentru această perioadă dificilă prin care trecem cu toții.

Primăria Municipiului Constanța

Share to

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nici un vot pana acum!

Detalii personale
Acceptarea condiţiilor siteu-lui şi acord preluare date cu caracter personal.
La ce doriţi să vă abonaţi ?