Lansare Trezește-te. Cartea 4. 11 Secrete ale Sănătății Vibrante. Tu ești remediul.

Data evenimentului:

8 septembrie 2022

Ora evenimentului:

18:00

Locatia evenimentului:

Libraria Dorian Gray

Sănătatea și vitalitatea sunt două lucruri pe care toți ni le dorim.
Din păcate, de cele mai multe ori, le acordăm atenția cuvenită mai ales când nu ne simțim bine. Dacă vrei să ai o sănătate vibrantă și să înveți cum să-ți crești nivelul de energie și vitalitate, hai să-ți povestesc cum s-a aprins becul pentru mine. “Ai foarte multă energie! De unde ai atâta energie? Dă-mi și mie energie de la tine! Nu știu cum reușești! ” Sunt doar câteva din afirmațiile/ întrebările pe care le primesc constant de câțiva ani încoace.
Abia îmi începusem viața de adult independent. Plecasem de acasă și era momentul să încep să am grijă de mine de una singură. Primul lucru pe care l-am făcut? Am mâncat din plin ce-mi plăcea cel mai mult. Am sărit peste mult somn. Am muncit până la epuizare.
Pentru mai bine de 1 an am consumat în mare parte pizza, clătite cu finetti și beam cola. Apă? Nu prea știam ce e aia. În plus, mergeam cu mașina peste tot și dădeam și 5 ture de cartier până găseam loc de parcare exact unde aveam nevoie. Mă simțeam mai tot timpul obosită.
Nu era de mirare. Fix așa cum mănâncă cineva regulat mere și salate… așa mâncam eu pizza, clătite cu finetti și beam cola. Mersul pe jos îmi plăcea, dar doar ce-mi luasem permisul de conducere și eram încântată să merg peste tot cu mașina.
Am dus-o așa o perioadă… până într-o zi. M-am trezit într-o dimineață singură într-un oraș nou, slăbită, cu temperatură, frisoane și o stare de discomfort de nedescris. Efectiv m-am târât prin casă cu plânsete de durere și neputință pentru câteva zile. Deși reușeam să mă târesc, dacă mă întrebai de nivelul meu de energie, ți-aș fi spus că e la -10.
Mereu m-am bazat pe intuiție, așa că am început să caut pe net simptomele mele și potențiale cauze. Am rămas șocată să văd un clip în care spălau tot felul de obiecte cu cola și citisem ce efecte pe termen lung avea genul meu de stil de viață.
Era clar că ceva nu făceam bine.
Abia atunci mi-am dat seama că sunt responsabilă pentru corpul meu și că sunt consecințe atunci când nu îi oferi ce are nevoie.
În ziua aceea s-a produs un clic și de atunci nu m-am oprit în a studia și înțelege cum pot maximiza starea mea de sănătate și nivelul zilnic de energie.
15 ani am citit, am studiat, am participat la tot felul de conferințe internaționale și am aplicat tot ce am învățat fără oprire. Am făcut constant experimente pe mine. Ce a funcționat am notat și am maximizat. De aia de fiecare dată când mă vezi am și mai multă energie. Lucrez constant la ridicarea nivelului de sănătate și energie.
Corpul tău este sanctuarul tău, este cel mai prețios vehicul care trebuie îngrijit. Este cu tine toată viața. Cum îl îngrijești, așa îl ai.
Cum ar fi viața ta dacă te-ai trezi odihnit, plin de energie, ușor, în comfort continuu și cu o tonă de vitalitate? Ar fi tare, nu? Ține de tine să ajungi aici. Te invit la lansarea Trezește-te. Cartea 4. 11 Secrete ale Sănătății Vibrante. Tu ești remediul.
pe 8 Septemberie 2022 la ora 18:00, la Libraria Dorian Gray din Constanta.
Voi explora ultimele cercetări din domeniul neuroștiinței și vom implementa câteva din secretele sănătății vibrante împreună.


De la această lansare de carte vei pleca cu 3 lucruri:
Vei înțelege nivelul tău curent de sănătate și ce îl creează/ susține
Vei învăța cum să te vindeci de orice conform ultimelor studii de specialitate
Vei descoperi secrete practice pe care le poți implementa imediat pentru a te bucura de o sănătate vibrantă.


Intrarea este libera. Abia aștept să ne vedem!
Te iubesc!

Share to

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nici un vot pana acum!

Detalii personale
Acceptarea condiţiilor siteu-lui şi acord preluare date cu caracter personal.
La ce doriţi să vă abonaţi ?