Magic Swing

Data evenimentului:

4 iulie 2020

Ora evenimentului:

20:00

Locatia evenimentului:

Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski

Accesul publicului in spatiul rezervat spectatorilor se va face respectand masurile de prevenire a contaminarii cu noul coronavirus SARS-COV-2 si pentru asigurarea activitatilor in conditii de siguranta sanitara in domeniul culturii, masuri cuprinse in ORDINUL nr. 2.879/ 29 mai 2020, emis de MINISTERUL CULTURII si ORDINUL nr.967/29 mai 2020,emis de MINISTERUL SANATATII

-accesul publicului se va face prin 2 puncte de acces, in partea dreapta si in partea stanga a spatiului rezervat, incepand cu orele 19.00.

-la intrare se va efectua un triaj observational si se va termometriza fiecare spectator.

Nu se va permite accesul persoanelor care prezinta simptome de infectie respiratorie, precum tuse, stranut, guturai.

Persoanele care refuza sa le fie verificata temperatura nu vor avea acces in spatiul alocat spectatorilor.

-numarul spectatorilor este limitat la 84, si este obligatorie ocuparea unui loc pe scaunele dispuse la distantele reglementare de 4 mp unul de celalalt.

-accesul publicului va fi permis numai in conditiile purtarii de masca (medicala su nonmedicala) pe toata durata evenimantului.

-persoanele isi vor dezinfecta mainile cu solutie dezinfectanta avizata, pe baza de alcool, care va fi pusa la dispozitie la intrare.

-accesul se va face pe timpi, cu pana la o ora inaintea inceperii evenimentului si se va asigura o distanta de minimum 1,5 m intre persoane, respectnd marcajele.

-se interzice accesul cu mancare si bautura in perimetrul rezervat spectatorilor, exceptie facand bautura in recipiente individuale cu capac (sticle cu apa sau bauturi racoritoare ), mancare ambalata individual, sigilata, conform normelor in vigoare.

-accesul la toaleta din incinta institutiei este permis doar spectatorilor din perimetrul determinat si se va face pe doua cai, una de intrare, alta de iesire, semnalizate prin indicatoare scrise sau prin indrumarea personalului de ordine. Si aici trebuie mentinuta distanta intre persoane de 1,5m.

-evenimentul va dura 80-90 minute, fara pauza.

-iesirea spectatorilor se face prin spatele perimetrului rezervat, pe treptele din dreapta si din stanga acestuia.

Si la parasirea spatiului se va tine seama de distantarea de 1,5 m intre persoane.

-in cazul in care,pe durata evenimentului,un spectator prezinta semne de orice fel de afectiune, personalul de ordine va ajuta la evacuarea acestuia si il va indruma catre cel mai apropiat punct de control medical.

Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski

Share to

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nici un vot pana acum!

Detalii personale
Acceptarea condiţiilor siteu-lui şi acord preluare date cu caracter personal.
La ce doriţi să vă abonaţi ?