„MARIA TĂNASE. O POVESTE” & „CRIMA DIN STRADA LOURCINE” la Teatrul de Stat Constanta in acest weekend

Data evenimentului:

5 iunie 2021

Intervalul evenimentului:

5 iunie 2021 - 6 iunie 2021

Ora evenimentului:

19:00

Locatia evenimentului:

Teatrul de Stat Constanta

Sâmbătă, 5iunie, ora 19:00, sunteți invitați la spectacolul „MARIA TĂNASE. O POVESTE”, scenariul și regia Carmen Lidia Vidu, multimedia: Cristina Baciu, scenografia: Lăcrămioara Dumitraşcu. Regizoarea Carmen Lidia Vidua fost nominalizată recent la premiile UNITER din acest an.

„MARIA TĂNASE. O POVESTE” înfățișează o versiune despre viața celebrei cântărețe, cu aspecte ale personalității ei care sunt mai puțin cunoscute. Documente autentice, scrisori de arhivă, frânturi din interviurile, gândurile și amintirile ei, analogii cu Edith Piaf sau cu Frida Kahlo, toate alcătuiesc o imagine coerentă a unei femei superbe și puternice. Într-o montare inedită, cu o imagistică luxuriantă, actrița și cântăreața Mirela Pană dă viață, cu sensibilitate și talent, Mariei Tănase, acompaniată de pianista Elena Gatcin.

Duminică, 6iunie, tot de la ora 19:00, aveți ocazia să vizionați spectacolul „CRIMA DIN STRADA LOURCINE”o comedie muzicală de EugèneLabiche, traducere Violeta Popa, regia Vlad Cristache,scenografia Mădălina Niculae și Andreea Tecla, muzica originală Tibor Cári.

În distribuție: Marian Adochiței, Andrei Cantaragiu, Florina Stănculeț, Andrei Bibire, Ștefan Mihai. Ei sunt acompaniați live de formația alcătuită din pianistaElena Gatcin, clarinetistul Marian Gănescu și percuționistulMarius Cristian Zaval.


Biletele la spectacolele Teatrului de Stat Constanța pot fi achiziționate fie online, prin platforma www.mystage.ro , fie de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța – Bulevardul Ferdinand Nr. 11.

Share to

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nici un vot pana acum!

Detalii personale
Acceptarea condiţiilor siteu-lui şi acord preluare date cu caracter personal.
La ce doriţi să vă abonaţi ?