Pe calea vinului cu crama Trantu la Le Premier Constanta

Data evenimentului:

1 octombrie 2020

Ora evenimentului:

19:30

Locatia evenimentului:

Le Premier Constanta

Vinul bun e ca toamna: colorat si aromat!
Joi, 1 Octombrie, incepand cu ora 19:30, va asteptam la o degustare a licorilor bahice ale cramei Trantu.

Va asteptam cu 6 sortimente parfumate:
-Sauvignon Blanc – un vin proaspat, tanar, ce vine cu o explozie de arome exotice, citrice, soc, purtand cu el aroma florii de vita de vie.
-Chardonnay – un vin sec, mineral, onctuos, plin, cu arome echilibrate de caisa, piersica, sustinute si potentate de tentele vanilate de la fermentarea in baricuri
-Syrah Rose – Demisec, cu tente pale de roz si note olfactive de fructe rosii, zmeura, mura, arome dulci si gust catifelat, amintind de cirese
-Pinot Noir Rose – Un rose „foita de ceapa”, cu reflexii roz-pal, cu finetea si eleganta specifice soiului si cu o complexitate aromatica amintind de capsune si fragi.
-Feteasca Neagra – „Motorul” vinurilor romanesti, un vin cu o corpolenta media, fina, catifelata, cu note specifice de prune uscate, tente de ciocolata neagra si fructe rosii bine coapte.
-Cabernet Sauvignon – un vin cu o culoare intensa, violacee, cu arome de fructe rosii bine coapte, corpolent, cu note vegetal-ierboase.

Intrarea este gratuita, dar se face doar pe baza de rezervare la 0753.099.099, in limita locurilor disponibile si respectand masurile de distantare.
Share to

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nici un vot pana acum!

Detalii personale
Acceptarea condiţiilor siteu-lui şi acord preluare date cu caracter personal.
La ce doriţi să vă abonaţi ?