”SE-NTORC COLINDELE ACASA?”

Data evenimentului:

26 decembrie 2021

Ora evenimentului:

19:00

Locatia evenimentului:

Casa de Cultura Constanta

Dupa un an complicat, Craciunul vine cu fericiri, cu nostalgie, cu un strop de liniște și cu bucuria de a fi alaturi de oamenii dragi. Poate ca avem nevoie cu toții de resetare și de un fragment de alinare! Așa se face ca celebrul brand al Craciunului, Paul Surugiu-Fuego, vine cu o surpriza pentru admiratorii sai.

Concertul ”Se-ntorc colindele acasa” va fi o reverie, o feerie a sarbatorii, prilej de a ne reincarca bateriile și de a reasculta cantece de suflet, pline de emoție, bucurie, pozitivitate și ritm, fie ca sunt colinde arhicunoscute sau cantece mai noi, dedicate Craciunului. Artistul va fi acompaniat de band-ul sau și va interpreta parte din șlagarele care l-au consacrat in aceasta perioada, dar și cantece noi, in prima audiție, avand numeroase momente speciale pregatite pentru cei care vor alege sa faca sarbatorile de iarna impreuna cu el.

„Intr-adevar, bucuriile se vor intoarce acasa adunate toate in cantecele mele de sarbatori. Am 11 albume dedicate sarbatorilor și aleg pentru voi de aceasta data emoții supreme, prin melodii cu totul speciale. Vreau sa ne amintim de cum era candva, de ce inseamna aceasta perioada pentru noi, romanii, de dragostea anotimpului plin de mister, de bucuria primelor zapezi și de parinții noștri, care ne așteapta acasa și la care ne reintoarcem mereu. Imi doresc sa ne bucuram cu toții, timp de doua ore, prin cantece, de minunile perioadei, de frumusețea unor mesaje simple dar pline de pozitivism. De fapt, pentru mine, acesta-i Craciunul, buna dispoziție, sentimente curate, reale, alaturi de oameni dragi. Impreuna cu band-ul meu, am nenumarate noutați, surprize și desigur, cum imi specific mie, emoții de suflet! Impodobim și bradul, stați liniștiți! Va aștept cu tot dragul sa imparțim lmpreuna lumina fericirii!” (PaulSurugiu-Fuego)

 

Pret bilet: 100 lei

Share to

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nici un vot pana acum!

Detalii personale
Acceptarea condiţiilor siteu-lui şi acord preluare date cu caracter personal.
La ce doriţi să vă abonaţi ?