SMART ENERGY EXPO

Data evenimentului:

19 august 2022

Intervalul evenimentului:

19 august 2022 - 21 august 2022

Ora evenimentului:

Locatia evenimentului:

SMART ENERGY EXPO reprezintă platforma ideală prin care societățile îşi pot PROMOVA produse sau servicii in special in domeniul energiei inteligente (Smart Energy) sau conexe,
se pot orienta către noi pieţe, îşi pot găsi noi parteneri de afaceri sau consolida relaţia cu actualii parteneri. Totodată, participanţii pot afla şi cele mai noi tendinţe ale domeniului lor, în acelaşi timp având şi ocazia de a verifica oferta concurenţei.

PRINCIPALELE AVANTAJE ALE PARTICIPĂRII

Avantajul principal al participării la expoziție este comunicarea directă cu partenerii sau potenţialii parteneri de afaceri, dialogul.

Niciuna dintre celelalte căi de comunicare oferite de tehnologia informaţională, oricât de performantă, nu poate înlocui interacţiunea directă a partenerilor de afaceri, oferită de târguri şi expoziţii.

Prezenţa la astfel de manifestări oferă posibilitatea derulării unor acţiuni promoţionale variate, printre care distribuirea de cataloage, pliante, cărţi de vizită, liste de preţuri, precum şi organizarea de demonstraţii de produs, seminarii de prezentare, întâlniri de afaceri business-to-business („B2B”) etc.

Manifestările expoziționale reprezintă totodată şi o zonă de comerţ, de atragere de noi clienți. In cadrul Smart Energy Expo se vor organiza și patru worshop-uri specifice unde speakerii cu notorietate vor prezenta soluțiile de finanțare nerambursabilă și avantajele utilizării produselor și serviciilor Smart Energy.

Share to

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nici un vot pana acum!

Detalii personale
Acceptarea condiţiilor siteu-lui şi acord preluare date cu caracter personal.
La ce doriţi să vă abonaţi ?