InDeep Club

Adresa:

Cumpana, Str. Strajei Nr. 83A, Jud. Constanta

Telefon:

Email:

Site web:

Social:

Descriere

- Scufundari recreationale– se organizeaza o sedinta care cuprinde : instruirea teoretica, pregatirea echipamentului si echiparea , adaptarea la mediu si scufundarea la adancime de max .5 m .
- Programe educationale– la sfirsitul cursului participantul primeste brevet international NAUI .
- Programe speciale: scufundari de noapte, scufundari la epave, scufundari din barca la adancime mare – aceste programe sunt disponibile pentru scafandrii posesori de brevet .
- Programe antrenante– diferite categorii de concursuri : inot la suprafata apei , inot in apnee, find the underwater treasure , etc.

La Marea Neagra, zonele pe care le alegem pentru scufundari tin cont de conditiile meteo ( directia de unde bate vantul ) si de nivelul de pregatire al scafandrilor .

Excursii de scufundare – se organizeaza iesiri in zone cu fauna / flora diferita : Bulgaria ( cap Kaliakra), Turcia, Grecia – aceste programe sunt foarte flexibile, in functie de o multitudine de variabile – numarul de scafandri, nivelul lor de pregatire, daca scufundarile sunt integrate intr-un pachet mai mare de servicii, etc.

In cadrul clubului punem bazele formarii individuale prin sport. Nu ne axam numai pe partea de agreement, mai important pentru noi este aspectul educational pe care il livram odata cu instruirea. Cursantii nostri devin mai siguri pe fortele proprii, mai increzatori in reactiile lor si mai bine pregatiti fizic.
Sloganul nostru – sea deeper – ilustreaza perfect ceea ce am dorit sa transmitem – merita sa privesti mereu mai departe, dincolo de ceea ce este evident . Numai cu ajutorul unui mentor poti vedea in profunzime, fie ca ne raportam la planul fizic, fie la cel spiritual.
Participarea la scufundari creaza coeziune de echipa - se dezvolta sentimentul apartenentei la un grup exclusivist
Veti gasi la club o echipa de prieteni gata oricand sa va primeasca cu caldura si sa va fie calauze sigure in calatoria de initiere in tainele scufundarii.

InDeep Club

Share to

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nici un vot pana acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Detalii personale
Acceptarea condiţiilor siteu-lui şi acord preluare date cu caracter personal.
La ce doriţi să vă abonaţi ?