Agenția Fiscală nr. 3 din strada Sulmona nr. 22 se mută în cadrul Centrului Comercial Tomis Mall

Începând cu data de 3 ianuarie 2022, Agenția Fiscală nr. 3 din strada Sulmona nr. 22 se mută în cadrul Centrului Comercial Tomis Mall (etajul 3) din strada Ștefan cel Mare nr. 36-40. Conceptul utilizat la organizarea agenției este tot cel tip “open space”, relaționarea cu cetățenii efectuându-se direct la birourile amplasate în spațiul deschis.

Operațiunile asigurate la aceste birouri constau în impuneri în evidențele fiscale, scoateri din evidențele fiscale, depunere/eliberare certificate de atestare fiscală, consiliere fiscală, recalculări impozite/taxe, înregistrare rapoarte de evaluare, emitere înștiințări de plată/decizii de impunere, plățile, în schimb, se vor efectua la casieriile amplasate într-o zonă securizată.

Programul de lucru în care cetățenii se pot adresa agenției fiscale este: – luni, marți, miercuri, vineri: 08.30-16.30; – joi: 08.30-18.30.

Instituția reamintește cetățenilor ca accesul în agențiile fiscale se face cu respectarea măsurilor de prevenție și protecție împotriva îmbolnăvirii/răspândirii virusului Sars-Cov-2, conform normelor legislative în vigoare, de către cetățenii care: prezintă dovada de vaccinare împotriva virusului SARS-Cov-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR negativ pentru infecția cu virusul SARS-Cov-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-Cov-2 nu mai vechi de 48 de ore; se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2.

Share to

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nici un vot pana acum!

Detalii personale
Acceptarea condiţiilor siteu-lui şi acord preluare date cu caracter personal.
La ce doriţi să vă abonaţi ?