Am fost la Artisana Bistro Constanta si…

Am fost la Artisana Bistro Constanta si ne-a placut ce am vazut, ce am gustat si vom mai reveni.


Asa ca va recomandam si voua sa le pasiti pragul si astfel sa va bucurati de preparatele lor delicioase. Ii gasiti in zona Tomis II, pe str. Bogdan Voda Nr. 79 colt cu str. Mircea cel Batran (vis a vis de spalatoria de haine).

Preparatele sunt delicioase si au preturi accesibile, portiile sunt generoase, ambianta este calda si placuta, servirea mai mult decat prietenoasa. Au tot ce le trebuie ca sa te convinga sa revii.Meniul zilei este foarte variat si consistent. Si costa doar 25 de lei.

Mai jos va lasam cateva exemple ca sa va faceti o impresie.

Meniul il puteti urmari online aici: https://www.facebook.com/artisanabistroProgramul lor este de Luni pana Vineri intre orele 9:00-19:00, iar Sambata intre orele 9:00–15:00.

Puteti plati cash sau cu cardul.Preparatele sunt diversificate: supe, salate, snitele si chiftele vegetariene, sarmale, ardei umpluti, salate, shaorma, placinte, briose, biscuiti, prajituri si multe altele. Totul este ambalat individual si cu grija.Poze meniu: Artisana Bistro Constanta

Poze locatie & preparate: www.undeinconstanta.roDaca ati fost deja aici, va incurajam sa lasati o recenzie (aici https://undeinconstanta.ro/artisana-bistro/ ) cu experienta voastra. Astfel ceilalti vizitatori ai site-ului isi vor crea o opinie despre aceasta locatie. Va rugam sa va limitati la un vocabular decent asigurandu-va ca nu jigniti ceilalti utilizatori.

Va multumim 🙂

Share to

Average rating 5 / 5. Vote count: 7

Nici un vot pana acum!

Detalii personale
Acceptarea condiţiilor siteu-lui şi acord preluare date cu caracter personal.
La ce doriţi să vă abonaţi ?