Biblioteca Județeană Constanța a inaugurat încă trei minibiblioteci stradale

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța continuă lansarea minibibliotecilor stradale în orașul Constanța, în cadrul proiectului „Raftul verde”. Minibibliotecile se înscriu într-un circuit liber al cărții, fiind alimentate de voluntarii bibliotecii.
Astfel, în data de 5 octombrie 2022, cu prilejul Zilei Mondiale a Educației, între orele 11:00 și 13:00, au fost inaugurate alte trei minibiblioteci în vecinătatea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie, Muzeului de Artă și Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.
Situate în puncte cheie ale orașului, aceste mici biblioteci pline de culoare vor surprinde în permanență trecătorii ce vor putea evada din cotidianul monoton în lumea fascinantă și tihnită a lecturii.
Proiectul „Raftul verde”
Având la bază conceptul de booksharing, proiectul „Raftul verde” se înscrie într-o nouă tendință de îmbogățire a resurselor de lectură, aceea a schimbului sau tranzacțiilor libere de carte, între cititori.
Proiectul are ca finanțator principal Consiliul Județean Constanța și este realizat în parteneriat cu Grupul Editorial RAO, Librăria „Dorian Gray” și Primăria Constanța.
Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța
Share to

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nici un vot pana acum!

Detalii personale
Acceptarea condiţiilor siteu-lui şi acord preluare date cu caracter personal.
La ce doriţi să vă abonaţi ?