CARDUL DE CĂLĂTORIE CT BUS – GHID DE UTILIZARE

CT BUS pune la dispoziția publicului călător, începând cu luna septembrie 2022, și CARDUL DE CĂLĂTORIE. Astfel, călătorii au acces la încă o metodă modernă, atractivă și practică de cumpărare și validare a titlurilor de călătorie.
În funcție de specificul deplasărilor fiecărui utilizator, cardul poate fi încărcat cu titlurile de călătorie disponibile în oferta tarifară a CT BUS S.A. (bilete și abonamente), dar și alimentat cu sume direct în PORTOFELUL ELECTRONIC.
Cardurile sunt personalizate / nominale.
Pentru început, cardurile vor putea fi achiziționate de la următoarele tonete CT BUS S.A.: Baba Novac, Dacia, Brotăcei, Primăverii, Vamă, Poarta 1.
Primul automat de vânzare carduri se va afla în incinta GĂRII CFR CONSTANȚA. Ulterior amplasării acestuia, vor putea fi achiziționate și carduri nepersonalizate / nenominale.
Cardul de călătorie este reîncărcabil atât la tonetă cât și în platforma online https://info.ctbus.ro
Validarea cardului este obligatorie, imediat după urcarea în mijlocul de transport.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „((()) Apropiati cardul de zona marcata aflată sub ecranul validatorului SI mentineti-l nemiscat timp 2-3 secunde, până când se afisează un mesal de confirmare; Validatorul emite un semnal sonor scurt: Informatia ya citită de pe card; VALIDAT! NEVALIDAT! Validare incorectă Abonamentul este în afara perioadei de valabilitate Validare multiplă Pentru a valida călătoria pentru mai multe persoane cu cardul propriu, pe care sunt încărcate atât un abonament cât și un portofel electronic sau extra călătorii, va fi folosită opțiunea de validare multiplă de validatoare. Atingeți simbolul info + și apropiați cardul de de validare.”

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Ar putea fi o imagine cu text

Ar putea fi o imagine cu ecran şi text care spune „CT bus CT Bus Navigație ***☆☆26 09:38 DESCHIDEȚI ctbus CT bus Deschide 3,3 3,3* 50K+ 50 Aplicatie S F iOS Aplicatie booog W Android”

Ar putea fi o imagine cu text care spune „CT bus Contul tău Detalii cont Beded Madalma Madalnakorescu OpÈiuni cont Douiane Interfața Web a Portalului de călători Întregul sistem E-ticketing este un produs marca Radcom S.A. Asistentă tehnică utilizatori la telefon: 0318 222 848 0733 445 470 CT BUS, CĂLĂTORIE PLĂCUTĂ DE FIECARE DATĂ!”

 

Share to

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nici un vot pana acum!

Detalii personale
Acceptarea condiţiilor siteu-lui şi acord preluare date cu caracter personal.
La ce doriţi să vă abonaţi ?