în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie se pot preda deșeurile electrice

Predă deșeurile electrice în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie și vei fi premiat!

ECOTIC alături de partenerii săi – Primăria Municipiului Constanța, Consiliul Județean Constanța, ADI Dobrogea și Vastum ECO – organizează în municipiul Constanța campania de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice

Constănțenii au la dispoziție în cadrul campaniei:
1) Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie (ex: mașină de spălat, frigider etc). Comanda se va face telefonic la numărul de telefon 0771.006.485.

2) Predare la punctele de colectare, în perioada 3-4 noiembrie:
-Șoseaua Industrială nr. 9 Constanța
– Str. Cișmelei – Școala nr. 29
– Aleea Garofiței – Piața Balada
– Bd. 1 Mai – lângă DSV

Fiecare persoană care predă deșeuri electrice de minimum 10 kg cumulate va câștiga un premiu instant, iar cei care predau minimum 20 de kg vor fi înscriși în mod automat la o tombolă cu premii, constând în aspirator, cuptor cu microunde și storcător de citrice.

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac: „Pentru o Constanță curată și civilizată, pentru o urbe verde și prietenoasă cu mediul înconjurător, trebuie să colectăm separat deșeurile și să nu mai aruncăm gunoiul la întâmplare. Colectarea separată a deșeurilor are un impact pozitiv atât asupra mediului înconjurător, cât și asupra noastră, a tuturor. Protejând mediul ne protejăm pe noi înșine. Reciclarea este o acțiune simplă la îndemâna fiecăruia dintre noi. Haideți să fim responsabili astăzi pentru a putea să ne bucurăm de un viitor mai bun”.

Detalii și regulament disponibil pe www.ecotic.ro.

Share to

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nici un vot pana acum!

Detalii personale
Acceptarea condiţiilor siteu-lui şi acord preluare date cu caracter personal.
La ce doriţi să vă abonaţi ?