Primaria Constanta anunta un nou proiect de hotarare privind modificarea regulamentului parcarilor in orasul Constanta

Proiectul de hotărâre nr. 243/17.05.2022, inițiat de grupul consilierilor PSD, referitor la modificarea și completarea HCL nr. 123/2021 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța, în consultare publică.
Proiectul de hotărâre poate fi consultat, începând cu data de 01.09.2022, pe site-ul instituției www.primaria-constanta.ro la sectiunea ”De interes public-Transparență decizională pe Legea nr. 52/2003-informare și consultare publică”, fiind disponibil la următorul link: https://cutt.ly/WCuJCOU
În temeiul prevederilor art. 7, alin. (4) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, până la data de 21.09.2022, se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.

Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris:
• prin poștă, la sediul Direcției Generală Gestionare Servicii Publice, str. Mihăileanu nr.10
• prin email, la adresa E-mail: servicii.publice@primaria-constanta.ro

Materialele transmise vor purta mențiunea: Recomandare la proiectului de hotărâre pentru modificarea și completarea HCL nr. 123/2021 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța.
Share to

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nici un vot pana acum!

Detalii personale
Acceptarea condiţiilor siteu-lui şi acord preluare date cu caracter personal.
La ce doriţi să vă abonaţi ?