TOMIS AUTO FEST

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa ) organizează în perioada 31 Iulie – 02 August 2020, Salonul Auto: TOMIS AUTO FEST targ destinat pasionatilor de masini.

Târgul va avea loc in PIATA OVIDIU din Constanța şi va aduce în atenția publicului constănțean oferta celor mai importanti jucatori de pe piata auto constanteana.

Timp de 3 zile, PIATA OVIDIU va fi locul in care se aduna reprezentantele auto, producatori, distribuitori, importatori, firme de tuning auto, piese si accesorii, cluburi auto si toti cei pasionati de piata auto.

Vizitatorii se vor putea informa asupra celor mai recente inovații în domeniu, vor putea testa și achiziționa produse, la prețuri promoționale, beneficiind de oferte exclusive, în cadrul evenimentului, vor avea parte de sesiuni de consiliere, prezentări și demonstraţii , organizate de expozanți.

În plus, prin organizarea sa în PIATA OVIDIU din Constanța, evenimentul le oferă vizitatorilor avantajul de a îmbina, în mod eficient și agreabil, plimbare si relaxarea cu o expoziție cu vânzare de produse, tehnologii și servicii, la cele mai înalte standarde calitative.

Constănțenii sunt așteptați la târg să cunoască şi să experimenteze cele mai tari senzatii la cele mai bune preturi.

CCINA Constanţa

Share to

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Nici un vot pana acum!

Detalii personale
Acceptarea condiţiilor siteu-lui şi acord preluare date cu caracter personal.
La ce doriţi să vă abonaţi ?