Transevren

Adresa:

Constanta, Str. Caraiman Nr. 4

Telefon:

Email:

Site web:

Social:

Descriere

TRANSEVREN realizeaza trasporturi de persoane pe teritoriul Romaniei, dar si transport turistic international. Compania TRANSEVREN este membra a Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania, a Asociatiei Carausilor Particulari din Romania, a Camerei de Comert Romania-Turcia si a Camerei de Comert Industrie si Navigatie Constanta. De asemenea prin divizia sa "Moment Travel", este afiliata la numeroase asociatii profesionale si organizatii turistice internationale.

In cadrul service-ului auto pot fi efectuate operatii din urmatoarele domenii: mecanica motoare si transmisie; instalatii electrice; tinichigerie si vopsitorie. Cu o aparatura de ultima generatie agreata si autorizata de Registrul Auto Roman TRANSEVREN asigura servicii precum: efectuarea de Inspectii Tehnice Periodice si diagnosticarea starii de functionare a autovehiculului.

Scoala TRANSEVREN pentru soferi profesionisti si amatori ofera un program complet de pregatire practica si teoretica a cursantilor. Avantajele inscrierii in cadrul scolii sunt: instructori cu experienta; masini moderne; cursuri de legislatie rutiera la sediul scolii; simulator examen; asistenta in intocmirea dosarului in vederea obtineri permisului de conducere.

Transevren ofera spre inchiriere automacarale de tipul: ADK 12,5 T, HYDROM 18 T, CKD 28 T, KATO 45 T, COLES 80 T. Toate utilajele sunt manevrate de operatori permanenti, instruiti sa respecte standardele de calitate si siguranta in domeniu. Aceste macarale sunt puternice, compacte si usor de manevrat, fiind prevazute cu tehnologie ultramoderna, care indeplineste cerintele de functionare atat in ceea ce priveste deplasarea, cat si static, pe santierele de constructii de orice fel.

Transevren

Share to

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Nici un vot pana acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Detalii personale
Acceptarea condiţiilor siteu-lui şi acord preluare date cu caracter personal.
La ce doriţi să vă abonaţi ?